Partners

Partners van Your Secret Zenith 

Your Secret Zenith heeft een fijne samenwerking verschillende professionals. Deze onderstaande mensen leveren  hun fantastisch bijdrage aan Your Secret Zenith en ze zijn dan ook van grote waarde voor de succesvolle bijeenkomsten. 

Linda Lahaije

Leefstijl coach

Een ding is zeker, als je bewust gaat kiezen hoe gezond en vitaal jij wilt zijn in 2021, dan is alles mogelijk!  Voor ik zelfstandig werd, heb bijna 25 jaar gewerkt als gespecialiseerd medewerkster Spoedeisende Hulp en Intensive Care verpleegkundige. Omdat ik voelde dat er meer was dan enkel de reguliere geneeskunde, ben ik me op meerdere gebieden gaan specialiseren. Voeding en integrale leefstijl. Ik ben vitaliteitscoach en trainer. Mijn passie is voeding. Met mijn orthomoleculaire achtergrond weet ik dat voeding je gezond of ziek kan maken, want meer dan 80% van alle klachten zijn aan voeding gerelateerd. Mijn visie is dat jij zelf bepaalt hoe jij je voelt en als jij zelf de regie neemt over jouw leven en gezondheid, jij dus zelf kan inschatten hoe het daarmee gesteld is. Maar! Ook al  ben je goed bezig met voeding en beweging, als je mindset niet goed is of als  je slecht slaapt of  veel stress hebt, krijg je nooit het gewenste resultaat. 

Daarom ga ik je ook daar tips in geven zodat je op een integrale manier je leefstijl kan aanpakken. 

Frido Bijl

Medium, astroloog, handlezer

Frido Bijl heeft een mediumpraktijk. Hij is zijn praktijk in Rotterdam gestart en woont sinds een aantal jaar in Nijmegen. Your Secret Zenith heeft o.a. voor een samenwerking met Frido gekozen vanwege zijn veelzijdigheid op spiritueel gebied. Naast medium is hij ook handlezer en astroloog. Door contact te maken met jouw hogere zelf, brengt Frido met zijn heldere waarnemingen onder woorden wat jij voor jouw ontwikkeling nodig hebt om de juiste stappen te kunnen maken in bewustwording en groei. Hierdoor kom je in contact met jouw essentie. Om zijn mediumschap te blijven ontwikkelen, heeft hij lessen gevolgd bij het Arthur Findley College te Stansted in Engeland. Frido zal sessies gaan verzorgen op het gebied van helderziende waarnemingen en mediumschap.

In de toekomst zal Frido bij Your Secret Zenith ook lezingen gaan geven.

Luc Gillet

Ondernemer

Birdhouse online richt zich specifiek op ondernemers die actief zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnswerk. Elke ondernemer heeft te maken met veel extra activiteiten om zichtbaar te worden of zijn, klanten te faciliteren en informatie te verschaffen.

De support van Birdhouse online biedt een unieke combinatie van tools, kennis en vaardigheden. Dat heeft als voordeel dat je niet met steeds verschillende partijen hoeft te schakelen als je ergens tegen aanloopt. Voor een vast bedrag per maand, gebaseerd op onze fair-use policy, ondersteunt Birdhouse online jou 24/7.   De drijfveer "vrijheid' uit zich in het feit dat jouw onafhankelijkheid en continuiteit van de bedrijfsvoering is geborgd. Alle vrijheid om keuzes te maken die bij jou passen.

Nicole Smolenaers

Tekstschrijver, tarotist

In feite draait in mijn leven alles om zuivere taal, om vanuit volledige openheid een verhaal helder (op papier) te krijgen. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de ander, in zijn beleving en drijfveren. Vanuit deze betrokkenheid heb ik intuïtief snel de essentie te pakken, zowel als tekschrijfster, redacteur en tarotlegster. Ik geloof in dynamische en organische groei, in constante ontwikkeling. Ik heb geen aversie tegen de goede standaard, geloof echter meer in originele concepten met een onderscheidend karakter en een sterk eigen identiteit. Vooral het in het licht zetten van vernieuwende onderwerpen zie ik als een inspirerende uitdaging.

Karen Rensma

Fotografe 

Ik noem mij zelf een ‘people photographer' en dit is wie ik probeer te zijn;
Naast mensen fotograaf ben ik hondenmoeder van mijn lieve retriever Fjord…zij is pure liefde en mijn reden om thuis te komen; Ik ben een 100% Nikon-liefhebber en fotografeer praktisch 7 dagen in de week;
Kijken en denken in plaatjes, dat is wat ik elke dag doe, soms best vermoeiend, vooral voor mijn omgeving; Altijd op weg naar beter en mooier;
Mijn fotografie filosofie is: mooie mensen zijn overal; Immer te veel ideeën en te weinig tijd;
Mijn motto is: ‘Iedereen, werkelijk iedereen heeft iets speciaals, iets unieks - JIJ bent uniek!

Wil je een prachtige fotosessie boeken? Geef aan haar de code Helena5588 door en je krijgt 5% korting op jouw sessie

De Schaapshoeve

Locatie Noord Brabant

De Schaapshoeve ligt te midden van de landerijen van het prachtige Oost-Brabantse landschap. Gedragen door de natuur en de rust biedt de Schaapshoeve een fijne gelegenheid voor bijeenkomsten en sessies. Voorzien van 4 aparte, prachtig ingerichte ruimtes, waar je voor kleine alsmede grotere groepen terechtkunt. Ook ligt buiten een prachtig labyrint dat je gratis mag lopen als je deelneemt aan  een bijeenkomst of sessie bij de Schaapshoeve. En als je dan tóch bezig bent, loop dan ook even naar de stenen cirkel buiten, die een beetje verderop midden in een veld ligt. Een bijzondere ervaring! 

© Your Secret Zenith 2020

Delen

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Aanmelden
Contact

Your Secret Zenith
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@yoursecretzenith.com
www.yoursecretzenith.com