Akasha Kronieken

AKASHA KRONIEKEN 

In het Sanskriet betekent Akasha ether, hemel (stralend). Het verwijst naar het onmetelijk groot kosmisch veld waarin alles tegelijk plaatsvindt en tijd niet bestaat. Ook het geheugenveld van het universum bevindt zich hier; het energetisch archief dat informatie bevat over verleden, heden en soms de directe toekomst. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van je huidige leven en vorige leven(s) zijn in deze Akasha Kronieken opgeslagen. Het is een verslag van de reis van je ziel.

Door contact te maken met dit energetisch veld, kun je toegang krijgen tot jouw opgeslagen gegevens. De informatie die beschikbaar wordt, kan verhelderend, bevrijdend en helend zijn. Bijvoorbeeld bij familiestukken, werksituaties, fysieke, emotionele, spirituele of mentale problemen.

Door regelmatig verbinding te maken met de Akasha Kronieken krijg je meer zelfvertrouwen in eigen overtuigingen en het nemen van beslissingen. Je komt in contact met je diepste wezen en kunt van daaruit jezelf (gaan) manifesteren. Dit resulteert in meer vertrouwen in het leven en meer grip op alle bijhorende facetten.

Met regelmaat geeft Helena Struik begeleiding voor klanten die zelf hun eigen Akasha Kronieken willen leren lezen. Heb je interesse dit voor jezelf of samen met een goede vriend/vriendin te doen? Lees hieronder bij begeleiding Akasha Kronieken 

Ook geeft Helena Struik consult Akasha Kronieken, alsmede basis workshops en verdiepings workshops voor gevorderden. Kijk hieronder voor meer info hierover. 

JOUW AKASHA KRONIEKEN LEREN ONTRAFELEN 

BEGELEIDING JOUW AKASHA KRONIEKEN LEREN LEZEN VOOR 1 DEELNEMER

Ook geeft Helena Struik  al jaren begeleiding in het leren omgaan met jouw eigen Akasha Kronieken veld. Je gaat dan zelf oefenen in hoe je eigen Akasha veld in te gaan, te leren ervaren, waar te nemen en te leren interpreteren. Er komen ook veel tips bij en tussendoor email begeleiding. Het is een 1 op 1 begeleiding. Deze bestaat in totaal uit 2 keer persoonlijke begeleiding van ca 100 min per keer. Afspraken zijn samen te maken. Stuur mij even een mail naar: info@yoursecretzenith.com.

Prijs € 155,- Het werkboek " Een hemels avontuur" € 15,- kan je apart erbij kopen.

Ben je niet in de gelegenheid live te komen (geeft wel goede resultaten) dan is de begeleiding Akasha Kronieken ook online beschikbaar . Dan is de duur 60 minuten uur per keer. (in totaal 2 uur) . Prijs € 119,- Eventuele vervolgafspraken daarna online van 1 uur zijn dan 59 euro.

Akasha Alignment

Relatieopstellingen met behulp van de Akasha kronieken komen steeds vaker voor. Bij Your Secret Zenith noemen we deze opstellingen tegenwoordig Akasha Alignments.  Alignment betekent: het op één lijn brengen van … Bij de Akasha Alignments worden, onder mijn begeleiding, verschillende aspecten van jouw leven belicht en brengen we deze op één lijn met betrekking tot het onderwerp waarover jij helderheid wil krijgen.
Ik ben Helena Struik, Akasha Aligner en ik heb het vermogen om me heel snel en gemakkelijk in de verschillende soorten energieën van mensen te verplaatsen.
Mijzelf hierin snel kunnen verplaatsen, tezamen met de zuivere verwoording en uitbeelding ervan, zorgt ervoor dat mensen mij steeds vaker vragen voor verschillende soorten opstellingen. Het gaat hierbij om het onderwerp en de intentie. In de kern zijn deze Akasha Alignments dus relatieopstellingen. Hierdoor krijgt de klant een beter beeld en gevoel! hoe hij/zij beter en anders met zijn/haar (zaken-) relatie en/of partner kan omgaan. Het gevolg hiervan is vanuit een beter begrip (van de beweegredenen) van de ander respectvol bouwen aan een betere connectie mét de ander.

Ook pas ik Akasha Alignments in het bedrijfsleven toe. Bijvoorbeeld om te gaan kijken met welke bedrijven je het beste kan gaan samenwerken. 

Prijs is € 69,50 als het 1 op 1 is voor 75 min.
Prijs is € 89,50 met een vaste representant waarmee ik samenwerk, erbij.  

Akasha Kronieken consult, akasha healing, akasha kronieken cursus

Akasha Kronieken reading/healing

Heb jij je weleens afgevraagd wat (jouw) Akasha Kronieken zijn? Voel jij je weleens machteloos? Kom jij jezelf wel eens tegen? Zit je nog met innerlijke pijn en/of oud zeer? Voel jij je wel eens niet begrepen? Wil jij wel eens weten waarom jij steeds tegen dezelfde problemen aanloopt? Door je mee te nemen naar je eigen Akasha Kronieken (oftewel jouw kosmisch geheugenveld) begeleid ik jou in dit proces naar veranderingen op dát gebied waarmee jij geholpen wil worden. En dat alles op een veilige en integere manier. Ook voor veranderingen op je werkgebied of als je in andere veranderingsprocessen zit, kunnen de Akasha Kronieken worden ingezet. Een ook voor remmende overtuigingen die je tegenhouden om verder vooruit te komen op je levenspad.

Tijdens het consult, voel ik vaak de energieën aan waarover de vraagstukken gaan. Vaak beeld ik de interne wezenlijke stukken uit, als een soort van toneelspel. Door het zien hiervan, krijgen klanten vaak een 'aha'-gevoel en voelen zich erkend in hun "zijn", zonder oordeel. Dan gaat de bal sneller rollen en komen we vaak bij het gewenste resultaat uit en afhankelijk van de cliënt, vind soms ook een healing plaats. Zeker als dit de inzet is van de cliënt.

Je kan een live sessie boeken of een consult aanvragen via Zoom of Skype.  Prijs: € 69,50 voor 75 minuten.

AKASHA KRONIEKEN Workshops

Kleine groepen 4 personen 

Tegenwoodig wordt het gewaardeerd om in kleine groepen te leren en te ervaren. Daarom geeft Helena Struik begeleide Akasha workshops voor 4 personen. Leuk om dit met kennissen samen te doen. In een 2,5 durende workshop leer je de beginselen van jouw Akasha Kronieken en hoe deze te ontrafelen voor jezelf. Oftewel: Wat is de rode draad voor jou als je hiermee oefent? In een kleine, veilige setting maak je kennis met de Akasha Kronieken. Na de eerste introductie en een korte clearingoefening volgt uitleg over de techniek, de vraagstelling en de gewaarwording (Hoe weet je wanneer je in jouw Akasha Kronieken zit?). Vervolgens ga je op je eigen unieke wijze jouw Akasha Kronieken openen en ervaren.  Op een speelse doch effectieve manier leert Helena jou deze beginselen waarna je thuis verder gaat oefenen om jouw "lijn" met jouw Kronieken te verstevigen.

Prijs: € 55,- p.p 

© Your Secret Zenith 2020

Delen

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Aanmelden
Contact

Your Secret Zenith
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@yoursecretzenith.com
www.yoursecretzenith.com